Så går det till vid begravning eller urnsättning

Begravning


* När ni vill begrava ett djur på djurbegravningsplatsen, så ringer ni mig så bestämmer vi en tid för begravning. Ni talar även om för mig vilken storlek det är på djuret som ska  begravas så jag kan avgöra storlek på graven och tala om priserna för er.


Enkel gravplats (ett djur) 50 x 60 cm

Dubbel gravplats (flera djur) 100 x 60 cm


* När ni kommer upp till djurbegravningsplatsen har jag öppnat upp en grav där ert djur ska ligga. 


* När ert djur är begravt går vi in boden så får ni skriva på ett avtal och föreskrifterna för djurbegravningsplatsen. När det är klart kommer jag senare att skicka en faktura på begravningen.


*Ni kan ta med lykta och ljus, som ni kan tända efter begravningen. Vill ni sätta blomma kan ni ta med det. Har ni snittblommor är det bra om ni har en vas med er. Urnsättning


Vid en urnsättning, ringer ni till mig och beställer en tid, när ni har fått tillbaka urnan ifrån veterinären. Ni kommer upp och lämna urnan därefter. Sedan får ni skriva ner ert namn och er adress, för att jag ska kunna skicka en faktura till er för kostnaden. Då går bra och beställa skylt på plats, men ni kan också göra det innan här på hemsidan under fliken "Skylt till minneslunden"

Ni kommer inte få vara med när jag sätter ner urnan, då man inte ska veta vad urnan finns i minnelunden.

Vill ni tända ett ljus och/eller sätta blommor, kan ni ta med det upp. Där finns lyktor och blomfat.